Oftest stillede spørgsmål

01. Hvor mange dage skal man have lavet det før, man skal bruge farven?
Vi anbefaler 1, 2 eller 3 dage inden. Vi tilpasser dog altid farven, så det bliver perfekt til den dag du skal bruge det. Du skal derfor ikke booke en tid 5 dage før, da det vil være alt for tidligt.

02. Bliver man orange og har I forskellige farver, man kan vælge imellem?
Vi har kun én væske og det er en som fremhæver din EGEN hudtone. Og nej man bliver ikke orange. Farven varierer fra person til person. Vi går nemlig meget op i at det skal se så naturligt ud som muligt. Men bare rolig – du bliver stadig brun.

03. Smitter det af på hvidt tøj fx. en brudekjole?
Der vil altid være en risiko for at det smitter af på indersiden af hvidt tøj – når det er sagt, så har fx. en brudekjole jo flere lag og det vil i så fald kun være på indersiden, at den ser lidt “nusset” ud. Vi har dog aldrig fået klager, men oplyser selvfølgelig om risikoen og skal for god ordens skyld oplyse, at Tanning Danmark ikke erstatter tøj herunder brudekjoler.

04. Jeg skal giftes/konfirmeres, hvor lang tid i forvejen skal jeg have det lavet?
Vi anbefaler 2 eller 3 dage inden, så vil farven være perfekt til dagen. Vi anbefaler dog også altid brude at prøve det én gang inden, så vi kan finde ud af hvornår farven er pænest til dig. På brude lægger vi kun et fint tyndt lag, så du ikke bliver alt for brun på den store dag.

05. Må man dyrke sport efter man er blevet spraytannet?
Helst ikke hvis du sveder meget når du dyrker sport. Efter du har taget det første bad, kan du selvfølgelig dyrke sport.

06. Må jeg tage make up på efter jeg er blevet spraytannet?
Ja, men undgå al for meget pudder/foundation. Du må gerne have øjenmake up på, når du bliver spraytannet.

07. Må jeg tage bodylotion på inden jeg skal spraytannes?
Nej – medmindre der går mere end 3-4 timer fra du tager det på til du skal spray tannes, men det er bedst at undgå det. Du skal ligeledes også helst undgå deodorant.

08. Hvor mange timer, skal jeg vente med at bade?
6 timer. Men du kan sagtens lade det sidde på til dagen efter.

09. Er det en person, der sprayer væsken på?
Ja det er person, som sprayer væsken på med professionelt airbrush udstyr. Alle Tanning Danmark’s spraytannere er erfarne spraytanner og har mange behandlinger bag sig.

10. Jeg er meget lys i huden – bliver det pænt alligevel?
Ja! Væsken vi anvender fremhæver din EGEN hudtone, så det bliver en naturlig flot lysebrun nuance du får. Vi har mange lyse kunder, som er utroligt glad for det.

11. Jeg er meget mørk i huden – bliver det pænt alligevel?
Ja selvom du i forvejen er brun, så bliver det ekstra flot med en spraytan, da du vil få den der helt specielle glød, som havde du været på ferie.

12. Må man få spraytan, når man er gravid?
Umiddelbart er der intet skadeligt i at få spraytan under graviditet – men vi anbefaler at du kontakter din læge inden behandlingen og evt. får ingredienslisten af os. Den kan du få ved at skrive til info@tanningdanmark.dk Vi har endnu ikke haft nogle læger, som har frarådet behandlingen, da det er i så små mængder.