Spray tan hos Tanning Danmark

Er du også træt af at være bleg? Så er en spray tan helt sikkert også løsningen for dig!
 
Få den flotteste farve inden festen eller ferien! 
Vi kan jo hurtigt blive enige om, at en solbrun farve pynter på de fleste. Derfor oplever vi at flere og flere får lavet en spray tan inden de skal til fest eller blot hvis de ønsker lidt ekstra kulør.

Med en spray tanning bliver du flot sommerbrun uden at udsætte din krop for farlige stråler. Med vores professionelle udstyr, får du en flot mørk og solbrun kulør. Tanning væsken påføres manuelt med en professionel airbrush pistol og efterlader derfor ingen striber eller andre uønskede spor.
 
Med en spray tanning bliver du flot sommerbrun uden at udsætte din krop for farlige stråler.Efter kun én behandling med den specielle selvbruner-væske, vil du opnå en farve, som havde du været sydpå! Farven holder 5-10 dage og behandlingen er fuldstændig ufarlig. Det er derfor en sund og sikker måde at holde sin hud flot og solbrun på.
 
Alle væsker vi anvender er allergivenlige og efterlader huden dejlig blød. Du kan desuden køber produkter til at holde farven vedlige.
   
  
 
Tanning Danmark var blandt de første, som startede med at lave spray tan behandlinger i Danmark og med over 15.000 behandlinger bag os, er vi de mest erfarne i branchen. Vi har prøvet alle stort set alle væsker og udstyr, hvilket er din garanti for et godt resultat. De fleste af vores kunder er private som blot ønsker at få lidt ekstra kulør, men vi har efterhånden også lavet et hav af behandlinger i forbindelse med tv-optagelser, spillefilm, modeshow, musikvideoer, forsider fx. M! og FHM. 
Vi er også blevet anbefalet i magasinerne EUROWOMAN, Alt for Damerne, Q, og ELLE.

 
For at få det optimale resultat, er det vigtigt du lige læser vores guide. Her står hvordan du bedst muligt forbereder huden. 
Afdelinger: København - Gentofte - Holbæk